Kompisar

Hej! Idag har jag lekt med kompisar hela dan förutom i morse för då kollade jag på Wingin it. Asså på TV. För er som undrade hur Pimpus såg ut,Asså hunden som bor granne med oss i Gotland så lommer en bild här:)
/HeDvIg♥

Terenzano


Glassdag

Hej! Idag har jag lekt med Evelina och Hanna. Sen har jag ätit glass! De var superdupergott. Jag har tillomed ätit glass hemma(Hihi)

/HeDvIg


Badat

Hej! Idag har jag badat med pappa,Hillevi och Katla. Nu är vi hemma igen. När vi skulle springa in till mamma så ramlade jag på asfalten. Dumma Hillevi börgja skratta åt mig. Hon trodde att jag Fejkade. Nu ska vi (Förhoppningsvis) Kolla på film. Tidigare idag var jag och pappa på stan. Jag köpte ett par läsglasögon och Några choklaskakor till hela familjen.
/HedViig♥

Nyklippt!

Hej! Idag har vi varit på stan. Först klippte jag och Hillevi oss. Sen åt vi mat på Sandys. Det var gott:P Sen kollede vi lite i affärer och sånt. Sen åkte vi hem till Emelie och fika och vi var där en stund. Sen ville vi bada så vi åkte hem till oss och hämtade badkläder. Vi badade i säbbelundssjön,Det var skönt. Vi Hittede en lite Barbie som jag kastade ut i sjön. Sen åkte vi hem och åt lite kräm och mjölk. Sen kollade jag på kompisar på nätet och lite till på datorn.När vi var i Örebro så tittede vi på de vite gubbarna som är lite här o där. Här kommer en bild:)/HeDvIg!

Faan

Asså faan! det vart vitt. Jag kan ju inte ha den om det bara är vitt. Skitfult!!!!

//HeDvIg♥

testing,testing


Hej! Nu testar vi om det går att ha ett namn i underskriften.

Tove

Hej! Idag har jag lekt med Tove. Det var kul!Vi gjorde många saker och hon var hos mig hela dan ända tills nu. Nu har jag inte så mycket mer att skriva om men dagens lunch var ivargefall Hamburgare...Mums Bild på Trajja
Hejdå!

Grilla

Hej! Idag orkar jag inte göra ett så långt inlägg. Just nu håller jag på att byta Design.om den inte syns tryck på f5 .Hoppas att det går!!!! Ikväll ska vi grilla hos Sussane och Tove.Vi ska sova över där sen.
Hejdå!

Lola,Emelie och Robban

Hejsvejs! Idag ska jag och Hillevi hem till mamma. Det kommer att bli kul att träffa henne. Sen kommer Emelie,Lola och Robban. Det är inte så vanligt att Robban följer med för han brukar vara för upptagen med andra saker. Son ni kanske inte vet så är Robban och jag värsta fienderna typ. Han retar mig på skoj och då blir jag så himla arg. Det är jobbigt när han gör så. Nu ska pappa åka till stan och hämta Hillevis Byxor som hon bestälde från H&M.Lola och Katla på Bilden:) P.S Katla ska sova över hos mamma idag för pappa ska på fest.
Hadebra

gäst blogg of Matilda the girl :P

Heej alla läsare <33
Matilda här!
jag är hedvigs granne typ.... asså på GOTLAND!
ja jag vet jag e asa COOL! ;)
här e min lilla blögg
http://snyggamatilda.blogg.se
och om du gillar moviestarplanet checka denna
http://mspmirra.bloggplatsen.se
ja asså det e typ paus på båda bloggarna men när jag kommer hem från Gotland lovar jag att blogga <3
hare gött igelkött :D
här e jag! jag vet dålig bild men AJA...

soffan!

Heej! Idag har jag,Malla,Hillevi och Elmer spelat Cluedo. Det var kul.Malla vann! Men nu är jag iallafall med Malla,Matilda och Hillevi. Vi har tagit lite bilder på Facebook,Haha:) Inatt åkervi hem:( Jag vill vara kvar här en stund till. Men det ska bli kul att träffa mamma,Emelie,Lola och alla andra. Juste. När vi var på Kneippyn så stal non Hillevis splitternys Converse som hon fick av Katta. Jag fick röda. Fast mina snodde inga iallafall.Sen fick jag ju En I Love NY tröjja också.
Hadebra!

Det går åt så mycke tid!!

Hej! Förlåt att jag inte bloggat så mycket den här veckan men det går åt så mycket tid när man gör alla roliga saker. Iförrgår var jag ju på Kneippyn hela dagen med Hampus,Malla och Hillevi. När vi var i vattenlandet för andra gången på dagen träffade Hampus en kompis. Han hette Tobbe! Idag när vi var i Visby och handlade med Beth och Katta så köpte jag:2 paraply klubbor..mums!,Enjätte,jätte tunn sjorta,Ett jätte tunt leopard linne. När vi var på Cubus så såg vi Tobbe, haha. vågade inte gå fram och säga ``Hej´´  för tänk om det inte skulle vara han:P Men sen så ringde vi han och frågade om han var på Cubus och då sa han att han va det och att han såg oss med så det ordnade sig tillslut!. Igår var vi i sigvalde. Jag badade inte för jag fick två myrbett och det gjorde ont som faan. Jag han inte bada fören jag gick in i bilen med Katla och satt mig och läste lite roliga historier. Nu ska Hampus,Malla,Pia och Johan komma och äta hos oss. Imorron natt åker vi hem härifrån. Då blir det Tjoffs adjö med Gotland...Buhuu:(  Näää jag skojja ba. Vi kommer ju hit måånga gånger till:) ooopps nu kom dem assåå Hampus,Malla och Föreldrarna så jag måste sluta. Nu kommer iallafall en bild på Malla ocg mig:)
Hadebra!

Sorry..

Hej,Hej! Asså förlåt att jag inte har bloggat och så:( Jag har inte haft tid och så har nätvekrt inte varit bra heller. Men igår var jag i Sigvalde 2 gånger. Första gången cyklade vi dit och sen var jag med på cykeltur så det blev mycket cykel igår. Andra gången var jag där med Hampus,Malla,Matilda,Hillevi och Emma körde. Annars har jag lekt Hopptävling med Hillevi,Malla och Matilda.I förrgår Räfsade vi änge nonting, vet i fan vad det heter. Idag ska vi baka för vi ska till Kneippyn(stav) Det är en nöjespark som har ett vattenland och ett sommarland. Hampus och Malla ska följa met dit så det kommer att bli SUUUPERKUL!!!
Hejdå!

Määä,Bäää

Hej! Idag vaknade jag av fårskallarna. Dem lät Määää määää mää och Möäöääöä! Irriterande!! Igår bloggade jag inte men då orkade jag inte för internet var såå trögt. Snart ska jag äta frukost det kommer att bli gott för jag är hungrig.
Hejsvejs!

Hemse

Hejsan! Idag har vi varit i Hemse och handlat. Vi var på en djuraffär med gulliga och läskiga djur. Sen köpte vi lite vykort som vi ska sjicka till våra näraokära. Sen fikade vi och handlade mat och så. Snart kommer Morbror och hans assistent hit så pappa lagar mat som en tok. Vi ska äta hemgjorda köttbullar och potatis:) mmmm.. Hillevi och jag tände en brasa så det blir nog mysigt. Nu är Hillevi ute och går med Katla och jag ska duka klart. Katla!
Hadebra!

Sjauster

Hej! Idag har jag,pappa,Hillevi,Hampus,Malla,Pia,Johan och katla badat i Sjauster. det var jätte skönt. Pia,Johan,Hampus och Malla är våra grannar på Gotland. De kommer också hit på Somrarna. Det är kul med litte kompisar ju. Vi var där på dan och sen åt vi middag efter. Nyss har Hillevi och jag varit ute och yklat. det var inte så kul för det är så jobbigt att cykla här på Gotland. Tog en bild på grisar för dem är söta!
Hejdå!

Cirkus

Hej! Inatt kom vi till Gotland. Sen när vi kom till vår stuga var vi  skit trötta och gick o la oss på momangen. På morgonen vaknade jag halv 12 typ. Sen gjorde jag inte så mycket mer. När vi skulle åka och handla i Ljugarn så såg vi att det var cirkus kl 7 ikväll. Den ville jag gå på så då gjorde vi det nu på kvällen. Jag tyckte cirkusen var suuper bra. Det var några jätte duktiga akrobater som gjorde många trix. Sen var det några hundar som gjorde massor av konster och så. jag har aldrig sett några hundar som var så duktiga. Det var en häst som var rolig,Clowner,En som drack farlig dryck som man har i bilar för att dem ska funka och sen spruta eld och så. m.m nummer. Nyss har jag ätit äggmacka. det var gott! Imorn ska vi ringa till ett ridläger och fråga lite frågor och ifall det är bra ska jag gå. Det är en dag asså dagläger. Det kommer att bli kul att rida:)Nu ska jag gå och lägga mig för jag är väldit trött.
Hejdå!

I`m so happy...

Cha,cha! Ida har jag inte gjort så mycket. Bara målat naglarna rosa,packat inför Gotlandresan,Gått ut med Katla och tittat på fotboll.Snart ska vi äta mat. Jag är skit hungrig! Ikväll ska vi äta hos mormor innan vi åker till nynäshamn. Där ska vi gå på färjan som åker till Gotland:) Jag är så glad för att vi ska dit<3 Jag älskar Gotland!!!!!!! Vi ska sova på båten= Inte så kul! Någon dag på Gotland ska jag kanske få rida på Gotlandsruss. De är jätte söta. Här kommer en bild:)
Tackohej!

Stan

Hejsan! Idag har vi varit på stan. Jag köpte presenter till Tove. Hon fyller år idag:) Fast dem ska jag ge henne när hon har kalas. Jag fick ett par Wesc hörlurar av pappa:) Tack Pappa,Du äger!! Sen åkte vi och fikade i karslund. Vi åt Subway mackor och bullar och kakor. Sen gick vi lite längre bort så Katla fick bada. Vi hade inte med oss någon Bekini eller några handdukar så vi fick bara gå i med fötterna. Sen åkte jag i en däck gunga sen ramlade jag i vattnet:( PÅ vägen hem fick jag sitta i en filt. Det var obehaglit. När vi skulle gå in på djurens center så fick jag ha filten om mig= Pinsamt. Fast det var inte så många folk så det gjorde inte så mycket:) På djurens center köpte vi en Boll som kunde flyta,Bajspåsar och en Vattenhållare typ. Imorn ska vi åka till Gotland. Det kommer att bli kul fast vi kommer inte fram förns i övermorn.Vi köpte en grej så man kan surfa borta på semestrar och så. Då kommer jag att kunna blogga i Gotland:) Nu ska jag göra en lista på vad jag ska ha med och sen ska jag packa. Så nu måste jag sluta.
Hejdå:)!

Woohoo!

Hej,Hej! Idag ska Katharina gå till en converse affär. Hon ska köpa ett par converse till Hillevi och ett par år mig:) Hon ska sjicka lite bilder till Elisabeths Iphone så vi får se hur dem ser ut. Nu är pappa och Elisabeth ute med Katla. Hillevi sover och jag sitter vid datorn:D Idag vet jag inte vad jag ska göra men nu ska jag gå in på Bloglovin och kolla om det har kommit några nya inlägg.
Jag vet att jag är dålig på att göra långa inlägg men om ni komenterar att ni vill att jag ska göra längre inlägg så gör jag ju såklart det. Och nu vill jag säga en sak till. Designen är inte snygg alls men jag vet inte hur man gör en snygg design så då får ni gärna komentera att ni kan hjälpa mig:) Jag är tacksam om ni komenterar vad ni tycker.
Hejdå!

Det blev inga limegröna!

Hejsan! Det blev inga limegröna converse men jag kommer säkert att få några andra fina och coola converse. Ni får kanske se några bilder imorn:) Nu ska jag och Hillevi kolla på film i min dator.
Hejdå!

Gomorron!

Heej! Idag ska jag ta kontakt Med min Faster Katharina. Jag ska säga att jag vill att hon ska köpa med nåt från NY!
Jag ska välja lime gröna Converse och en I <3 NY tröja. Jag får se om hon hittar Lime gröna:)

Sova över:)

Hallådär-köttoblåbär! Inatt ska jag sova över med Tuva! Det kommer att bli kul. Vi ska sova i tält på min gård hemma hos pappa. Vi ska titta på film och äta chips och dricka dricka:)
Hejdå!

Bäst eller Pest!

Hejsan!
Idag har jag skaffat Bloglovin-Det är Bra:)
Idag har jag lämnat tillbaks en film-Det är bra:)
Idag är jag med Rebecca-Det är bra:)
Idag har vi varit ute med hunden-Det är bra:)
Idag fick vi glass på bibblan-Det är OCKSÅ Bra:)
Idag har Hillevi och Jag bråkat- DET ÄR INTE BRA:(
Fast nu är vi sams igen!
Det är Bra:)
Hillevi och Becka tittar på dålig film-Det är Också dåligt:(
Jag sitter vid bloggen_ Det är SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Hundsjön och Trassel

Heeej!! Idag har Jag,mamma,Hillevi och Emelie varit och badat med hundarna Siri,Lola och Katla i Hundsjön. Det är en liten Sjö som är till för hundar men människor får också bada där. Katla och Siri gillar att bada men Lola tycker det är FRUKTANSVÄRT!!! Emelie tränade lite simmtag med Lola och hon kan simma lite men hon gillar inte att bada.
Sen åkte vi till ICA MAXI  och hyrde en film och köpte lite godis:) Vi hyrde filmen Trassel. Jag har sett den förut men jag tyckte den var så bra så vi hyrde den igen:)
Lola och Siri i vattnet:)

Bilder!!


Katla!

Hejsan! Nu har vi Katla hos oss. Hon ska vi ha hela sommaren och lite till. Det kommer att vara jätte kul:) Nyss gick jag och Hillevi ut med henne. Hon tyckte nog var skönt att få vara ute en stund. Nu tittar jag på TV. Det är nåt program som heter Ricky Sprocket.Det här en bild på Mig och Katla:)
Hejdå!

Kalas

Hejsan! Idag har Farmor fyllt år,Grattis. Hon fick många flaskor med sånt som barn inte får dricka. Imorn på morgonen ska vi åka hem. Det kommer att bli rätt skönt att sova i sin egen säng:) Men tråkit att åka ifrån släkten:( På vägen ska vi äta glss på Nerings,det kommer att bli sååå gott.Nu ska jag gå och lägga mig,det kommer att bli skönt efter en lång dag med massor av folk. Det var många på kalaset.Jag följde med en lite tjej och hoppade studdsmatta.

Hadebra!

Farmor 80 år!

Idag fyller Farmor 80 år:) Grattis!;) Nu orkar jag inte göra ett så långt inlägg. Farmor har bjudit kompisar och grannar och några släcktingar är ju kvar förståss:) Nu har hon Drop in,Då får man komma och säga grattis och så. Men nu måste jag sluta!

Hejdå!

vanlig mat

Hejsvejs! Idag har jag ridit Mai till hagen. Det var kul för hon var så lugn och stabil.Sen fick vi stjuss av Dan hem igen för han var ändå vid hagen. På kanten hittade vi värsta smultronstället. Det var jätte många smultron där. Nyss har vi ätit mat! Det var den vanliga maten.  Sill,potatis,skinka typ,dricka,evas hårda tumbröd och lite annat smått. Nu ska jag se om några vill spela fotboll med mig:)

Hadegott/Hedda!

Yeeh!

Tjenare! Förlåt att jag inte gjorde ett inlägg till igår men det blir det idag istället:) Snart börgar släcktkalaset. Vi kommer att vara 30 stycna,rätt så många för att det bara är Farmors släckt.Nyss dushade jag. Nu har jag bytt om till kläderna jag ska ha på mig. Jag ska ha.. Chinos,rosa converse och en gul T-shirt som det står TOMORROW på. Den fick jag av Hillevi när hon var i vingåker eller hon köpte den på m-berg efter vingåker. Men nu ska jag nog borsta håret lite till.


Hejdå!

Spel

Hejsan! Nu har vi tagit en paus från ett spel som Egil fick i födelsedagspresent idag,Grattis Egil!:) Nu leder jag och håller på att vinna, Yeehh! Det var tur att han fyllde för annars skulle vi inte äta tårta till frukost! Men nu ska jag äta Hamburgare,det ska bli gott:) Jag slänger kanske in ett inlägg senare.

Hejdå!

RSS 2.0