VARFÖR JUST MIG!?

Cha,Cha! Idag har vi badat med Katla och Nemi. Det var kul men lite jobbigt. Jag har tjänat 80 kr till. Det var också roligt men när jag kom hem så hände det något som inte var så roligt:(.. Nämligen när jag skulle sätta mig vid min plats så låg Dans datakabel där och jag snubbla på den så datorn far igolvet:( På datorn stod ett glas som välte så det gick sönder,jag trampa på glaset så blodet rann. (Till mamma/det var den vänstra) Dans dator fick en spricka i skärmen men han vart inte arg för det var Telias dator och han ville ändå ha en ny:) Tuur! Sen åt vi spagetti och köttfersås. Det var gott. Till efterrätt fick vi vääärldens godaste Bruleé pudding som Dan hade gjort:)

Koko sa en gök-vänstra foten rök

Hästbad!

Hejsan! Nyss var jag,Sara och Hillevi och badade med hästarna. Hillevi kunde inte bada för hon är förkyld:( Men jag red på Mai och Sara red på Yenkie! Det gick rätt bra och det var superduper kul:D Har längtat efter det här!! Men vi ska bada med dem någon mer dag,det har Sara lovat:) Sen vart Mai trött och orkade inte bada mer. Sen var vi där ett tag till men sen gick vi in med hästarna till hagen. Nu ska jag gå in på Facebook och kolla vad som har hänt där:)

Hadegott/Hedda!

Facebook

Hejsan! Har nyss varit inne på facebook. Jag var inne där typ i en halvtimme. Idag ska jag bada tror jag. Det får jag väll om jag vill så jag kommer säkert att göra det:) Men nu ska min syrra ha datorn så jag måste sluta snart:( Men idag har Hillevi räknat hur många bromsbett hon fick igår på bena. Hon fick 13 bromsbett på benen! Mycket!! Så det var faktist tur att inte jag följde med till Vingåker:) Men nu måste jag suta för jag ska springa 10 varv runt huset!

Bye,bye!

Väntar!

Hejhoppsan! Idag har jag väntat en gång till:( På Hillevi ovh Sara. Hillevi följde med Sara idag. Hon lovade att köpa något till mig:) Det var ju bra så då lät jag henne följa med Sara. Men här hemma har vi haft det kul me! Jag har.....
Jobbat en timme=Money! Jag har badat med Egil och sen har jag nördat på Hillevis mobilXD Nu ska jag laga omelett till kvällsmat,det kommer att bli skitgott:P
P.S De kommer snart hem!! Jippy:)


Hadegött/Hedda!!

Money,money,money!!

Hejhoppsan! Idag har vi jobbat hemma hos farmor. Vi får pengar för det!!! Vi får 40 kr i timmen. just nu vet jag inte hur mycket vi har men annars idag har vi ätit glass,badat och jobbat i trädgården. Det var faktist rätt så kul! Imorn blir det tråk för Sara ska åka och träna i vingåker:( Hon ska lämna tillbaks en sadel typ och tittar på några andra sadlar. Sen ska hon åka till m-berg och handla kläder för pengarna hon tjänat ihop. Det kommer säkert ta en låång stund innan hon kommer tillbaka:( För er som inte vet bor Farmor i grythyttan.Men nu ska jag göra nåt annat  istället för att sitta och uggla vid datorn!


Tack o hej-leverpastej:)

Dumma myggor och goda parfymer!

Hejsan!! Idag har jag ridit Mai till hagen. Sen när jag skulle ta av tränset bet en mygga mig på läppen så nu är den helt uppsvullen:( Men idg vet jag inte rigtikt vad jag ska göra. Vi kanske ska åka och göra något:) Hoppas det iallafall! Igår kväll testade jag Sara och Hillevi olika parfymer. Sara och Astrid fick en ask med en sida av herrparfymer och en sida av tjejparfymer. Egil (min kusin) fyller år snart så då testade vi herrparfymerna. Vi valde ut de 6 godaste parfymerna,asså de som luktade godast:P Sen gick vi över till tjej sidan och där fick vi välja tre var:) Jag valde Blee,Hawaii och Rocking Romens,de luktade godast! Men nu måste jag nog sluta!

Tjing,tjing-datapling!:)

Boken är klar!

Hejsan alla bloggisar!! Idag har jag väntat:P Jag har väntat på att Sara och Hillevi ska komma hem. De körde fel så nu tar det väl ennu längre tid men de kommer snart iallafall.Men nu har jag faktist läst klart Bert och Data-dejten. Den var bra:) (Som jag trodde:P) Snart ska jag äta mat. Det blir nånting med skinka  typ. Men nu har jag inte tid!

Hejdå alla bloggisar!!

Hos Farmor!

Hejsan! Dagen börgade med att hunden Katla kom in till vårt rum. Sen gick jag till köket och åt frukost. Sen har vi gått ut med hundarna och massor mer saker. Hillevi,Sara och Astrid åkte på tävling Så jag får vara hemma med hundarna och de andra. Men nu ska jag hjälpa Farmor med att göra ett konto på Facebook.

Hadegott!

Fel!

Det kommer inga bilder för det är något fel. Det kommer inga bilder. Men nu måste jag packa föe vi ska åka snart:P På vägen di ska vi stanna på marieberg. Hillevi ska byta ett par byxor och jag ska handla på bokia för jag fick ett presentkort där:)
Hejdå!

Grythyttan!

Hejsan! Idag ska vi åka till farmor. Om några dagar ska hon ha en jätte stor fest så jag kommer att vara där ett tag men jag bloggar säkert där ifall datorn funkar:P Mina kusiner är där nu och dem har två av sina hästar med sig så då blir det väll Xtra kul. Hela min släckt kommer på kalaset och många av farmors kompisar och grannar. Men nyss har Hillevi och jag sminkat oss för skojs skull,kommer bilder sen:P
Hadebra/Hedda!

Nöjd!

Hejsan!! Nu är jag nöjd,väldigt nöjd. För det första fyller jag år och för det andra har jag fått presenter:)
Idag har jag fått:
Rosa Converse
Adidas väska(Rosa)
Paul frank cykelhjälm(Rosa)
En röd cykel
m.m
Så nu är jag nöjd:P Snart kommer min pappa och då ska vi ha kalas!
Hajdå!

Grönan ägde!

Hej!!!!!!!!!!!! Jag vill bara säga att Grönan ägde! Det var jätte roligt att vara där. Jag och Tuva vann en mini gitarr. Den var skit snygg. Jag åkte.. Twister,kvasten,vilda musen,Rock Jet,Blå tåget,Lyktan,flygande mattan,Lustiga huset,kätting flygaren m.m. Men idag ska jag och Hillevi följa med morbror till örebro för jag ska välja en present jag vill ha för jag Fyller år IDAG! Grattis,Grattis(Till mig själv).Sen ikväll ska jag ha kalas för släckten.
Ha en rolig dag/Heedddaaa!

Gröna Lund!!!!

Nu gäller det. Nu ska vi dra till grönalund. Det kommer att bli jätte kul! Jag kommer att åka den nya bergochdalbanan Twister,den är nog rolig. Tuva ska följa med. Då kommer det ju bli ännu roligare. Men nu måste vi snart åka till bussen.
Hejdå!!

Party:D

Hejsan! Idag ska jag ha party för jag fyller år. Det kommer att bli kul. Vi kommer att ha femkamp och äta pizza och godis. Nu har vi gjort i ordning och vi ska fixa till lite mer innan gästerna kommer. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så Hejdå!

Lek och bus landet:)

Hejsan! Inatt sov jag över med Tuva. och idag fyller hennes mamma år. Idag ska vi åka till Lek och Bus landet. Det kommer att bli kul. Imorn ska jag ha mitt party för kompisarna. För jag fyller ju år på onsdag. Så idag ska jag och pappa handla lite saker till det.Nu ska vi äta mat.
Hadebra//Hedvig!

Duscha!

Nu har jag ätit frukost. Det blev lite baguettsnuttar,coca cola och en saftig klubba:) Men nu tvingar mamma mig att duscha och då får jag väl göra det:)
Hadegott/Hedda!

Rolig eftermiddag!!

Heeeej! Idag har vi varit på M-berg. Jag köpte ingenting. Sen var jag med Tuva;) Jag ville äta där. Jag ringde till mamma och frågade. Då sa jag att jag ville äta där. Mamma gick med på det men hon tyckte att jag var en tråkmåns för att jag inte ville äta hemma. Sen åt jag hemma hos Tuva! Det blev Tackopaj,det var jätte gott. Sen flamsa vi runt. Sen gick jag hem. Nu är jag hemma hos pappa men jag ska snart till mamma igen. Nu har vi bestämt Tuva ska följa med till gröna lund på Tisdag. Det kommer att bli Superduperkul. Men nu måste jag gå hem till mamma:)
Bye,Bye!

Mormor!

Hejsan,Svejsan!! Idag har jag och Axel pärlat. Vi håller på att göra en värd av pärlfigurer och sånt. Sen åkte jag och Hillevi till mormor. Där åt vi lunch och vi fick bullar och kladdkaka. Sen åkte vi hem från mormor och nu är vi hemma.
Hillevi och jag vill åka till Marieberg nu. Vi kanske får om vi ber snällt. Men isånnafall får nog vi vänta tills mamma har kommit hem:
Harebra/Hedda!!

Bok:P

Hej! Nu är jag mycke piggare en i morse. Nyss var jag på bbblo och lämna in en lapp.Jag hade läst 10 böcker och då fick jagg en bok. Jag valde Bert och Data-dejten! Jag tror nog att den är bra. Jag får väl hoppas på det ivargefall.
Ha en rolig dag//Hedddaaaa!!!!!

Gomorron!

Hej!! Inatt kunde jag inte sova så jag somnade kvart över 2.Nu är jag jätte trött för jag har nästan inte sovit en enda blund:( Vi sov i Hillevis rum och nu på morrgonen piper väckarklockan hela tiden. Det är skitstörande.
Ha en bra Morron//Heddddaaa!!!

Bästa Bloggen:)



stan och cykel!

Hej!!!!! Nu har jag nyss kommit hem från bibblo. Vi åt mat på new tokyo. Sen hämtade vi min cykel hos Nicklas affär. De hade lagat kedjan höjt saden och en sak till. Sen handlade vi på ICA MAXI. Där skrapade jag upp hälen lite när jag skulle sätta mig i vagnen. Sen åkte vi till bibblo och hyrde några filmer och låna en bok sigge bok.
Nu ska jag titta på film
Hadebra//Hedda!!

Bibblo

Heej!!
Idag har jag och Hillevi bakat en kladdkaka. Den vart god:P
Snart ska jag åka till bibblo och äta mat. Jag är skit hungrig!
Just nu har jag delat in lagen till famkampen på mitt party.
Hadebra//Heddda!!!

Pigg som F*N

Hejsan! Tove har åkt hem från mig för hon fick jätte ont i magen. Men spela roll,vi ska ju direkt inte göra nåt på rasten. Men vi har iallafall haft kul. Vi har gjort inbjudningar till mitt party,cyklat och delat ut dem, och Hillevi och pappa har monterart ihop min nya cykel som jag ska få i födelsedags present.
Nu ska jag gå och lägga mig fast jag är skit pigg!
Hadebra/Hedddaaa!!

Tove!

Hejsan! Idag ska jag sova över med Tove. Det ska bli kul! Vi ska göra inbjudninger till mitt sommarparty.
Slänger kanske in ett inlägg sen:P
Hadegott//Heedddaa!

TV

Hejsan! Nu sitter jag och tittar på tv. Vet inte precis vad jag kollar på men det är dåligt i allafall. Idag ska jag kanske va med Tove. Sen ska jag hem till pappa. Bjuder på en Tove bild!
Haenbradag//Hedvig:)

Till sängen!

Nu är jag jätte trött och nu ska jag gå och lägga mig. Det har varit en lååång dag idag. Imorn är det ju första dan på lovet och då får vi väl se vad jag hittar på.
Gonatt//Hedda!!!

Bilder!!

snapshot_20110613_3snapshot_20110613 Det var två bilder på kläderna som jag hade;P

Sommarlooooov!!

Nu är det äntligen Sommarlov. Jag ska hinna med att göra allt på sommarlovet. Ikväll ska Jag,mamma,pappa,Hillevi,Emelie,mormor,Tove och Sussane grilla hos oss. Det ska bli sååå roligt;P  Lola ska såklart också vara här. Just nu sitter hon bekvämt vi pappas fötter. Men nu har jag inte tid mer för nu ska jag göra i ordning innan Tove,Sussane och mormor kommer.
Hadebäst//Heddaaa!!

Skolavslutning!

Hejsan! Nu är jag hemma hos Tove. Vi har gjort oss i ordning inför skolavslutningen. Det kommer bli så jäkla skönt med sommarlov! Kommer kanske en bild sen efter skolavslutningen:P
Kommer ingen bild nu för jag är inne på Toves dator;(
Harebra/Hedda!!

Örebro och Farmor!

Hej! Nu ska vi åka till örebro och titta på cyklar och m.m. Sen ska vi åka till Västmanland. Där bor Farmor Vi ska ju såklart hälsa på henne.
Hejdå/Hedda!!

Speltips!

Hej!! Här kommer ett tips på ett roligt wii spel.
Spelet heter MARIOKART WII. Åldersgränsen på spelet är 3 år uppot. För att kunna styra  måste man hålla wii konsollen på raken. Man kan också använda en ratt som man får till ifall man köper ett specielt paket. När man ska starta spelet sätter man ju på wiit först och sedan trycker man i rutan där spelet är. Sedan kommer det upp på rutan vart man ska trycka och så. EXEMPEL   "Press A". På spelet finns det över 30 banor. Olika mariofigurer finns också.
Några figurer man kan köra med:Mario,Luigi,Wario,Bowser,baby mario,Toad m.m
Hadebra/Heddaaa!!

Middag!

Heej<3 Idag har jag trottsallt gjort något. Vi har varit på kvarntorpshögen och fikat. Sen åkte vi till badbrottet eller vad det nu heter. Där badade vi ju iallafall Det var roligt fast vi badade inte så länge. Men nu ska jag duka för det kommer gäster. De ska äta hos oss. Sen ska ja va med Jonte.
Hadebäst/Hedda!!

Trött;o

Tjenare!! Jag är skit trött just nu. Jag gick upp typ klockan 7. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra:( Jag skulle kanske gå på utflykt med pappa och Hillevi men jag tror att der inte kommer att bli fint väder så då får jag väl hitta på något annat.
Hadebra/Hedda!!

Klassfest:)

Tjenare!! Idag har vi inte haft några lektioner i skolan. Det var kul:) Men nu måste jag gå för att jag ska på klassfest snart.
Hadebra/Hedda!!

Hittade nycklar,Motorp och ny cykelhjälm!

Tjenare!! Idag Har jag hittat mina nycklar;) Som jag sa dem låg i en sopsäck i skolans soprum. Men idag har vi iallafall varit i Motorp med skolan. Vi badade,grillade korv,solade och fikade. Sen åkte jag hem med Alice. Sen åkte jag till bibblan och åt mellis. Sen åkte jag till stan och tog en glass. Jag mötte min syrra Emelie och hennes kompisar där. Sen såg jag en jättesnygg cykelhjälm på en ny sport affär i kumla. Jag gick in där och provade hjälmen,den passade jättebra. Sen ringde jag pappa och sa att han skulle komma och möta mig vid ICA MAXI. Sen kom pappa och då åkte vi till affären och köpte den till mig. Fast jag skulle få den i födelsedags present. Sen åkte jag och pappa till affären och handlade mat och så.
Hadebra/Hedda!!

Lång dag!

Tjenare!! Idag har det varit en lång dag. Först var det ju skogstorpsdan. Jag köpte lite småttogott. Sen när jag skulle åka hem var minanycklar borta. Då kom jag ju på att dem låg i en appoteks påse som förmodligen är slängd I SOPORNA!!! Jag börga grina. Men vaddå skulle inte du göra det om dina hus nycklar och alla cykelnyclar var borta. Sen dröjde det ett tag innan jag kunde gå hem. Sen kom det en bra sak iallafall. Acke skulle nämligen åka till marieberg. Då fråga jag om jag kunde följa med. Och gissa vad! Jo det gick ju såklart:) Jag köpte en jätte gullig Angry birds figur. Vi käka mat på Mcdonals(Stav). Men det var vargefall kul idag förutom det där med nycklarna.
Hadebra/Hedda!!

Skogstorpsdagen!!

Tjenare!! Idag är det skogstorpsdan. Det ska bli jättekul! På skogstorpsdagen då ska alla ha ett bord som man kan sälja saker på. Sen får man torpare av lärarna typ 10 först. Sen får man ju torpare när man köper och så. Men det ska ivargefall bli jätte kul! Hoppas det inte regnar och åskar när det är för vi ska ju vara ute.Jag slänger in något snabbt inlägg senare idag så ni vet hur det gick idag.
Hadebra/Hedda!!

Bakdags!

Tjenare!! Nu åskar det riktigt mycket. Men nu ska jag ivargefall baka till skogstorpsdan imorn. Jag ser framimot det. Hoppas det inte regnar eller åskar imorn då. Jag ska baka cupcakes,det är jätte gott;) Nu måste jag nog stänga av modemet så det inte går sönder.

Hadebra/Hedda!!

Sveriges nationaldag och grilla

Tjenare!! Idag har jag varit med kompisar och lite till men snart ska jag grilla med Emelie,mamma,Hillevi,Robban och hundarna Lola och Siri. Sen ska vi äta en cola kaka typ. Inatt kommer min pappa hem från Gotland och imorn ska jag hem till han:) Jag har saknat han!! Vi ska grilla för det är sveriges nationaldag;)
Hadebra/Hedda!!

Sveriges nationaldag

Tjenare!! Idag är det SVERIGES NATIONALDAG!! Idag är det inte öppet typ någonstans:( Men idag ska i varjefall jag och några kompisar vara:) Just nu tittar jag på film.
Hadebra/Hedda!!

Örebro

Tjenare!! Idag har jag varit på medeltidsmarknad. Det var inte så kul men jag fick en klubba! Sen åkte vi till max och åt lite. Nu har jag inget att göra så jag ska nog gå till en kompis en stund.

Hadebra/Hedda!!

Dagens favorit bilder!

Det var dagens favorit bilder!!

God morgon!

Tjenare!! Nu har jag nyss vaknat och jag är rätt så trött. Idag ska vi bada om det blir fint väder ju!;) Snart ska jag äta lite frukost för att jag är döhungrig. Men annars ska jag väl bara softa lite idag och sen ska jag sola. Jag vill bli skit brun när jag kommer tillbaks till skolan på tisdag.
Hadebra/Hedda!!

Kvällen!

Tjenare!! Nyss åt vi mat men jag åt inte för jag hade ont i magen:) Jag och Hillevi hade köpt godis idag på LIDL. Men imorn ska kanske jag,mamma,Hillevi,Tove Sussane,Ville,Elisabeth och Filip åka och bada om det blir fint väder;P Men annars har jag nyss haft ont i magen och tagit lite kort på trajja i gräset!


Hadebra/Hedda!!

Bra dag!!

Tjenare!! Det blir ett långt inlägg idag för jag har så mycket att berätta:) Igår skulle vi gå typ tre kilometer,det var inte så kul men sen åkte vi och åt glass på ett fik i motorp. Sen åkte jag,Mamma och Hillevi till Mega och handlade lite kläder och en bekini eller hur det nu stavas. Sen åt vi på Max. Det var gott tyckte jag;) Sen åkte vi till Agnes och Tuvas sommarstuga. Vi badade i en sjö igår och idag,vi hoppade studdsmatta igår och idag och grillade igår och idag och sen åt vi lite godis på kvällen. Jag och Hillevi sov över hos dem. På vägen hem skulle Agnes in på Marieberg och köpa en bekini;) Och nu är vi äntligen hemma,det är skönt:)
Hadebra/Hedda!!

Hemma!

Tjenare!! Nu är jag hemma från skolan igen;D Så nu har vi lov i fem dagar:P Vet inte riktigt vad jag ska göra dem här fem dagarna:( Men snart ska jag va med Elin:) Vi ska fråga om vi kan sova över! Så nu ska jag väl äta mellis och sätta mig framför tvn. AA juste jag kanske ska bärätta vad jag jorde i skolan!
Först Hade vi mentor,inget speciellt  sen hade vi bild. Ja o Felizia satt i Atteljén tillsammans:P Sen rast. Sen hade vi syslöjd. Då jorde jag klart ett sadelskydd och ritade 4 teckningar:P Sen var det lunch. Det blev kyckling och klyftpotatis till mat. Sen hade vi bild med elevensval. Vi jorde klart fönstret till Lime. Sen hade vi läsning. Jag läser
TEDDY i trubbel! Den är bra;)  Men nu måste jag sluta! P.S Jag bjuder på en hästbild.
Hadebra/Hedda!!

skolan!

Tjenare!! Nu är det onsdag så det är bästa skoldan;) Efter den här dagen så har vi ledigt i fem dagar woohoo!
Idag har vi bild,slöjd och elevensval,jag har bild på elevens val;) Men nu ska jag äta frukost:P Jag kommer lägga ut ett till inlägg senare idag.
Hadebra/Hedda!!

RSS 2.0